Καβγάς Καμμένου - Μπακογιάννη. Βγάζει φωτογραφίες και το πουλάει

Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή τη ρίψη στεφανιού από τον πρώτο στην περιοχή των Ιμίων.

«Αυτό που με χαλάει σε αυτή την ιστορία είναι οι διάφοροι τύποι οι οποίοι πουλάνε πατριωτισμό και καλά, λες και είναι πιο πατριώτες από όλους μας και παίζουν πολιτικά παιχνίδια», σημείωσε, όταν ρωτήθηκε για τις τουρκικές προκλήσεις.

«Θα σκάσω αν δεν το πω… Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας και πάει να ρίξει ένα στεφάνι στη θάλασσα στα Ίμια και μετά βγάζει φωτογραφίες και το πουλάει. "Πω πω κοιτάξτε με εγώ το 'κανα". Ρε μεγάλε, αν αυτά που λες τα εννοείς, πήγαινε προσγειώσου στο νησί και κατέθεσε στεφάνι», ανέφερε στη συνέχεια.

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου

«Ενημερώνουμε τον κύριο Περιφερειάρχη ότι η ρίψη στεφάνου έγινε στο ακριβές σημείο θυσίας των τριών ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Κατά τα άλλα, μπορεί να συνεννοηθεί με τη μητέρα του, που είχε αντίθετη άποψη για την απόδοση τιμών στο σημείο που θυσιάστηκαν οι τρεις ήρωες αξιωματικοί, που επιμένει για την περικοπή 350 εκατομμυρίων από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και βαρύνεται ως Υπουργός Εξωτερικών για την αντιμετώπιση της υπόθεσης δολοφονίας του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του υπουργού Άμυνας.

Ο κ. Μπακογιάννης ανταπάντησε, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Facebook: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καμμένο που μου με τιμά με επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έστω και αν αυτή συνοψίζεται στη φράση "....της μάνας σου" και δεν στέκεται στην ουσία. Είμαι σίγουρος ότι με αυτόν τον Υπουργό (και τις στολές του), τα σύνορα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ασφαλή. Το ίδιο εύχομαι και για τα σύνορα της χώρας. Άλλωστε εγώ, το μόνο που του ζήτησα, ήταν να..."προσγειωθεί"».

 

 

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα