Λιποθύμησε βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή

Διακόπηκε για λίγα λεπτά η συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων μετά από λιποθυμία της βουλευτού της ΕΚ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η βουλευτής των ΕΚ μετείχε στην τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις.

Η βουλευτής χάνοντας τις αισθήσεις της, έγινε αντιληπτή από τους συναδέλφους της, ενώ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Σεβαστάκης κάλεσε τους βουλευτές γιατρούς να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα ειδοποιήθηκε και πήγε στην αίθουσα της Γερουσίας και ο γιατρός της Βουλής που της προσέφερε τις πρώτες ιατρικές υπηρεσίες . Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η βουλευτής έχει μεταφερθεί για περεταίρω εξετάσεις και νοσηλείας στον Ερυθρό Σταυρό.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων ήταν πολύωρη καθώς ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι η δεύτερη συνεδρίαση με την ακρόαση φορέων και στη συνέχεια ξεκίνησε η τρίτη συνεδρίαση με τη συζήτηση του νομοσχεδίου επί των άρθρων. Καθώς το νομοσχέδιο συζητείται μ ε την διαδικασία του «επείγοντος».

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα