H μάνα που παράτησε τα αδελφάκια στην Πάτρα: Ήταν χαζομάρα, τα θέλω πίσω

Ελεύθεροι αφέθηκαν την Δευτέρα οι γονείς των τριών μωρών (3 ετών, 2 ετών και 7 μηνών) που εγκαταλείφθηκαν παγωμένα και αγκαλιασμένα σε δρόμο στην Πάτρα, έξω από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της πόλης.

Οι γονείς, οι οποίοι δεν είχαν νόμιμα χαρτιά παραμονής, είχαν προσαχθεί στην ασφάλεια Πατρών για να καταθέσουν, αλλά δεν βαρύνονταν με άλλες κατηγορίες.

Η εισαγγελία έδωσε εντολή τα τρία κοριτσάκι να μεταφερθούν σε ίδρυμα, ενώ οι συγγενείς των δύο πλευρών θέλουν τα παιδιά πίσω.

Τα παιδιά έχουν υποβληθεί σε τεστ dna, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι αίμα του συγκεκριμένου ζευγαριού.

O πατέρας των παιδιών, Άγγελος μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live», και επανέλαβε ότι η γυναίκα του άφησε τα παιδιά έξω από το νοσοκομείο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι θέλει τα παιδιά του πίσω.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην ίδια εκπομπή, έκανε και η μητέρα των παιδιών, Ρεγγίνα, η οποία παραδέχτηκε ότι αυτή εγκατέλειψε τα σπλάχνα της έξω από το Καραμανδάνειο.

«Εγώ τα άφησα έξω από το νοσοκομείο. Το μετάνιωσα, έχω κάνει μεγάλο λάθος. Ήταν χαζομάρα μου… Τα άφησα και τα είδα να μπαίνουν μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν ένα λάθος. Θέλω να μαζευτώ με τον άντρα μου και να πάρω τα παιδιά μου», είπε η ίδια.

Στο ερώτημα «αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι εγκατέλειψε τα παιδιά γιατί ήθελε να ζήσει τον έρωτα της με άλλον άντρα», η 19χρονη μητέρα είπε «όχι, όχι όχι, δεν είναι αλήθεια».

Η ίδια είπε ότι στα 13της έμεινε για πρώτη φορά έγκυος και μέσα σε έξι χρόνια έκανε τέσσερα παιδιά! Εκτός από τα κοριτσάκια, το ζευγάρι απέκτησε και ένα αγοράκι!

Στα ερωτήματα «πως επιβίωναν, αφού δεν εργάζονταν;», η μητέρα είπε πως «Κάπου κάπου εργάζομαι σε μια γιαγιά! Είχαμε οικονομικό πρόβλημα… Πότε είχαμε φαγητό, πότε δεν...  είχαμε».

Την περασμένη εβδομάδα πάντως, όταν η μητέρα παραδόθηκε στην ασφάλεια Πατρών, φώναζε  «εγώ ζω έναν νέο έρωτα και θέλω να ζήσω μαζί του. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου, δώστε τα σε Ίδρυμα, δώστε τα για υιοθεσία!»

Τελικά, χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να ξεχάσει τον νέο της έρωτα  και να θυμηθεί τα παιδάκια της! Μόνο που τώρα τις αποφάσεις για τα αγγελούδια, θα τις πάρει η εισαγγελία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα