Βορίδης: Ο Τσίπρας θα οδηγηθεί στις εκλογές γιατί εξαϋλώνεται πολιτικά

Ο κ. Τσίπρας θα οδηγηθεί στις εκλογές γιατί στην πραγματικότητα θα εξαϋλώνεται και εξαϋλώνεται πολιτικά. Δεν πρόκειται να οδηγηθεί στις εκλογές για κάποιον άλλο λόγο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

Και ο κ. Βορίδης πρόσθεσε: «Θα είναι μια δική του επιλογή, καθώς χάνοντας απολύτως τα ερείσματά του μέσα στην κοινωνία, βλέποντας την κοινωνία να του γυρνάει την πλάτη, αντιλαμβάνεται ότι μπροστά του έχει ένα μεγάλο πολιτικό πρόβλημα».

Ο βουλευτής της Ν.Δ, σχολιάζοντας την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, την χαρακτήρισε «σημαντική για την εμβάθυνση και σύσφιξη των ελληνοαμερικανικών σχέσεων» επισήμανε όμως ότι: «υπάρχει ένα ειδικό θέμα και το ειδικό θέμα είναι “ναι μεν Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ” και στη διαδοχή του είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν θα συνεχίσει τη δική του διοίκηση. Ο Ντόναλντ Τραμπ, προφανώς, έχει διαφοροποιημένη πολιτική, από την πολιτική που ακολούθησε ο Μπάρακ Ομπάμα σε μια σειρά θεμάτων και επομένως είναι ένα θέμα το κατά πόσο, οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να έχει μια μελλοντική αξία, καθώς δεν πιστεύω ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, τώρα, θα ήθελε ή θα μπορούσε να δεσμεύσει, εφόσον είναι απερχόμενος, την επόμενη διοίκηση» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα