Κουρουμπλής: Με πανελλαδικές εξετάσεις στο Λιμενικό

«Μπροστά μας είναι η συζήτηση για το χρέος και η ποσοτική χαλάρωση, το προσφυγικό και είναι και η νευρικότητα στην Τουρκία» τόνισε ο νέος υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, προσθέτοντας: «Εμένα δεν με ανησυχούν αυτά που λέει ο Ερντογάν, με ανησυχεί η αποσταθεροποίηση της Τουρκίας».

«Χρειάζεται πολύ μεγάλη εγρήγορση από όλους μας» υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής ενώ αναφερόμενος στο υπουργείο που αναλαμβάνει και συγκεκριμένα στην έρευνα και τη διάσωση, σημείωσε:

«Κι εκεί πρέπει να προσπαθήσουμε να δούμε αυτές τις αδυναμίες και πρέπει με πολύ γρήγορο τρόπο να τις ιάνουμε. Και κυρίως, εκεί που πρέπει να γίνει πολύ σοβαρή παρέμβαση, είναι η αξιοκρατία στον συγκεκριμένο χώρο. Για παράδειγμα, επιτέλους, δεν μπορεί να είναι η Αστυνομία, να έχει μπει –και πολύ σωστά- η Πυροσβεστική στις πανελλήνιες εξετάσεις και να μην μπει το Λιμενικό. Μόνο έτσι θα αναβαθμίσουμε την ποιότητα των στελεχών. Πρέπει να κάνουμε τομές».

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα