Ούτε κι εμείς πιστεύαμε ότι θα συγκεντρωνόταν τόσο μεγάλο ποσό! Δικαιώθηκε ο Παππάς

Η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ήταν μια επιτυχία για τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και προσωπικά για τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Ούτε και εμείς πιστεύαμε ότι από τον διαγωνισμό θα συγκεντρωνόταν ένα τέτοιο μεγάλο ποσό, πρόσθεσε.

Ανέφερε, επίσης, ότι όσοι εργαζόμενοι από τα κανάλια μένουν χωρίς δουλειά θα απορροφηθούν από τους σταθμούς που πήραν άδεια, νέους και παλιούς, γιατί τώρα υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες. Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε, ακόμη, ότι σε περίπτωση που η Digea δεν εφαρμόσει τον νόμο, σε σχέση με τους σταθμούς που δεν πήραν άδεια, έχουν υποχρέωση να παρέμβουν τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας.

Τη δικαίωση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες επισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Δέχθηκε όλο αυτόν τον καιρό αδικότατες επιθέσεις και σήμερα δικαιώνεται με μηδενισμό της αμφισβήτησης και με διαφάνεια ενός κομματιού της Δημοκρατίας» είπε λίγο πριν τα εγκαίνια του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθού-Πατρών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα