Άδωνις Γεωργιάδης για Wikileaks: Κάτι δεν πάει καλά...

Με δυο tweets αντέδρασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης στις αποκαλύψεις του wikileaks για τον διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου σχετικά με την Ελλάδα, τη διαπραγμάτευση και το χρέος. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε και την πρόθεση της κυβέρνηση να σταλεί επιστολή στην επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για... εξηγήσεις.

Στη πρώτη του αντίδραση, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκφράζει τις... απορίες του για τη στιγμή της διαρροής, μόλις δυο 24ωρα πριν αρχίσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους εκπροσώπους των δανειστών για την πρώτη αξιολόγηση.



«Λίγο περίεργο πάντως δεν είναι να υπάρχει τέτοια διαρροή εν μέσω της διαπραγματεύσεως; Ποιός τους κατέγραφε και γιατί; Πού έγινε η καταγραφή;», διερωτάται ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο δεύτερο tweet, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει τις πληροφορίες πως μετά από την έκτακτη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί του Σαββάτου (02.04.2016) με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αποφασισμένος να στείλει επιστολή στη διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, από την οποία θα ζητά εξηγήσεις.



«Επιστολή στο ΔΝΤ για να σχολιαστεί διαρροή αμφιβόλου προελεύσεως και εγκυρότητος; Κάτι δεν πάει καλά...», σχολίασε ο Α. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα