Βρούτσης σε Τσίπρα: Στο Χωνί το διαβάσατε; - Οργή της ιστοσελίδας!

Κατά την ομιλία του στη Βουλή για το ασφαλιστικό, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση, ο οποίος είχε πει ότι “όποιος κι αν είναι στην θέση του υπουργού θα πρέπει να περικόψει τις συντάξεις και να εφαρμόσει τη συμφωνία”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός: “Ο κ. Βρούτσης διαβεβαίωνε ότι όποιος κι αν είναι στην θέση του υπουργού θα πρέπει να περικόψει τις συντάξεις και να εφαρμόσει τη συμφωνία. Να λοιπόν πώς διαβάζατε εσείς τη συμφωνία και τι θα κάνατε αν ερχόσασταν στην κυβέρνηση στις 20 Σεπτεμβρίου”, τόνισε στη συνέχεια.

Στο σημείο αυτό ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, διαμαρτυρήθηκε και αντέδρασε γελώντας, υποστηρίζοντας πως δεν έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις. Μάλιστα, ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά: “Στο Χωνί τα διαβάσατε;”.

Αυτή η ατάκα εξόργισε την εν λόγω ιστοσελίδα, που απάντησε στον κ. Βρούτση: “Το ερώτημα κύριε Βρούτση δεν είναι που τα διάβασε ο πρωθυπουργός. Το ερώτημα είναι πού θα πας να κρυφτείς ΕΣΥ, τώρα που η εφημερίδα μας θα στείλει το συγκεκριμένο βίντεο σ' όλα τα mail box ΟΛΩΝ των βουλευτών όλων των κομμάτων, για να καταλάβουν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ τόσο την αξιοπιστία σας όσο και το... από τι γλίτωσαν οι συντάξεις των Ελλήνων”.

Η ανάρτηση της ιστοσελίδας "Χωνί" ολοκληρώνεται με το παρακάτω βίντεο, το οποίο χαρακτηρίζει “εφιάλτη του Γιάννη Βρούτση”.

NEWSIT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα