Καμμένος: Ανοικτό το θέμα στράτευσης των γυναικών

Ο Πάνος Καμμένοςκαλεσμένος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του mega, ξεκαθάρισε ότι το θέμα με την στράτευση των γυναικών δεν αποσύρεται και ότι θα μιλήσει για τα συγκεκριμένα ζητήματα όχι μόνο με τον Πρωθυπουργό αλλά και με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμμένος, επισήμανε ότι η εθελοντική στράτευση των γυναικών εξετάζεται ώστε να καλυφθούν ελλείψεις στο προσωπικό των στρατιωτικών δυνάμεων και πρόσθεσε ότι η βασική εκπαίδευση στα στρατιωτικά λύκεια θα δίνει μόρια για τις στρατιωτικές σχολές.

Καμμένος: Θα στηρίξω τον Τσίπρα μέχρι τέλους

«Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μία έντιμη πολιτική συμφωνία, ανοιχτή συμφωνία, την οποία έχουμε κάνει ενώπιων του ελληνικού λαού. Η συμφωνία μου με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι μία συμφωνία η οποία δεν έγινε στο πλαίσιο της ανταλλαγής καρεκλών αλλά μία συμφωνία δύο ανθρώπων που αποφάσισαν να συγκρουστούν με το σύστημα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Την ίδια στιγμή αναφερόμενος στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος, τόνισε ότι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος «δεν θα μπορούν να συμβιώσουν όλοι μαζί».

Αναφερόμενος στα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης, ο υπουργός Άμυνας εξέφρασε την θέση ότι στις Δημοκρατίες ο λαός αποφασίζει για τις συνεργασίες και τις οικουμενικές και ο λαός τον Σεπτέμβριο αποφάσισε να συγκυβερνήσει τον τόπο ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ.

«Έχω έντιμη σχέση με τον Κώστα Καραμανλή. Τον ακούω, τον σέβομαι και τον αγαπώ. Αλλά οι ΑΝ.ΕΛ αποφασίζουν ανεξάρτητα. Εντολές δεν παίρνω από κανέναν και ούτε θα το έκανε ποτέ ο Καραμανλής. Δεν θα έκανε τέτοιες παρεμβάσεις. Έχει επιλέξει να είναι εκτός πολιτικής, δεν θα τον εμπλέξω εγώ» είπε για τον πρώην πρωθυπουργό και αποκάλυψε πως και του είχε ζητήσει (όπως και ο Αλ.Τσίπρας) να αναλάβει την Προεδρία της Δημοκρατίας και παρά την επιμονή του, ο κ. Καραμανλής ήταν αρνητικός.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα