Βορίδης: Ο Λαζόπουλος κάνει δήθεν σάτιρα, στην πραγματικότητα κάνει τη δουλειά του

Ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να αντιπολιτεύεται και να είναι απέναντι από την κυβέρνηση και επειδή στηρίζω τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ταυτίζομαι με την άποψή του να βρεθεί όσο πιο απέναντι γίνεται η ΝΔ από την Κυβέρνηση, δήλωσε μεταξύ άλλων στο ραδιόφωνο focus fm της Θεσσαλονίκης, o βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης μίλησε για κατεβασμένα παντελόνια στους τροικανούς, ενώ ανέφερε πως η κυβέρνηση «δεν έχει διαπραγματευτικές ικανότητες.

Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε, πως δεν πιστεύει ότι η ΝΔ δεν ασκεί αντιπολίτευση. «Σε όλα τα μεγάλα θέματα η ΝΔ αξιοποίησε κάθε κοινοβουλευτική δυνατότητα.»

Σχολιάζοντας τέλος, το περιστατικό Γεωργιάδη-Λαζόπουλου ο κ. Βορίδης είπε πως «προφανώς ο κ. Λαζόπουλος κάνει τη δουλειά του, την ονομάζει δήθεν σάτιρα, αλλά δεν υπάρχει καμία διαφωνία ότι είναι στρατευμένος.»
«Δεν έχω καμία αυταπάτη για το τι είναι ο κ. Λαζόπουλος είναι αυτό που λέμε οργανικός διανοούμενος, χρησιμοποιεί το ταλέντο του για να υπηρετήσει συγκεκριμένες ιδεολογικές σκοπιμότητες.»
«Δεν μπορεί να σ΄ απασχολεί ο Λαζόπουλος, είναι σαν να λες ότι θα στεναχωρηθώ αν πει κάτι για μένα ο Ριζοσπάστης.» «Είναι σωστό και λογικό να αναδεικνύεις το στρατευμένο χαρακτήρα του, αλλά αν με ρωτάτε, αν θα πήγαινα εγώ έξω απ το θέατρο για να μπω μέσα, εγώ διάλογο δεν ανοίγω με κανένα, αν δεν έχει θεσμικό χαρακτήρα και πλαίσιο, που σημαίνει πως πρέπει να είναι πολιτικός και εκλεγμένος.»
«Οι οργανικοί διανοούμενοι ωραία τα λένε, τονίζει ο κ. Βορίδης, συμπληρώνοντας πως «αν ήθελαν όμως, ας έβαζαν υποψηφιότητα. Όταν τους βλέπουμε στη βουλή, βλέπουμε και το πραγματικό τους μέγεθος »

focusfm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα