Δένδιας: Πρώτα συνέδριο και μετά εκλογές στη ΝΔ

Την ανάγκη να οδηγηθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέδριο τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η παράταξη έπρεπε και πρέπει να οδηγηθεί σε συνέδριο, δεν πιστεύω στην εκλογή Προέδρου πριν από το συνέδριο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας στον Real fm.

«Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να οδηγηθεί πάρα πολύ γρήγορα σε συνέδριο. Έχω κάνει πρόγραμμα με το οποίο μπορεί να το ολοκληρώσει μέχρι τέλη Μαρτίου και να επιλέξει μέχρι μέσα με τέλη Απριλίου αρχηγό» πρόσθεσε.

Σχετικά με το αν πρέπει να παρευρεθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο κ.Κώστας Καραμανλής και ο κ.Αντώνης Σαμαράς ανέφερε «εγώ δεν μπορώ να υποδείξω στους πρώην Πρωθυπουργούς υπό τις εντολές των οποίων υπηρέτησα το τι θα κάνουν. Νομίζω ότι τα μέλη της ΚΟ αναντίρρητα και ανεξάρτητα με τις ιδιότητες που είχαν, είναι φρόνιμο να είναι παρόντα»

Ο κ. Δένδιας δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιον υποστηρίζει για την προεδρία της ΝΔ λέγοντας πως αυτό είναι στα πλαίσια μιας «ενδοοικογενειακής συζήτησης» και πως δεν θεωρεί πως βοηθάει την κατάσταση η παραίτηση του κ.Μεϊμαράκη καθώς η παράταξη χρειάζεται ηρεμία.

«Ο κίνδυνος της διάσπασης πάντα ενυπάρχει» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα