Άδωνις Γεωργιάδης: Με ενόχλησε το ύφος του Βορίδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega δήλωσε πως τον ενόχλησε το ύφος του Βορίδη.

«Η παρέμβαση του κ. Βορίδη ,που ενόχλησε τον Μεϊμαράκη, με ενόχλησε και εμένα» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Το ύφος του κ.Βορίδη προς τον κ. Μεϊμαράκη ήταν υπερβολικά αιχμηρό. Δεν μπορεί ξαφνικά, επειδή ο κ. Βορίδης αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Τζιτζικώστα να θέλει να φορτώσει τις αμαρτίες στον Μεϊμαράκη και να βγάζει απ έξω τον Παπαμιμίκο απλώς και μόνο επειδή ο Παπαμιμίκος είναι στην ομάδα του Τζιτζικώστα. Αυτά είναι πολυτικάντικα παιχνίδια που δεν μου αρέσουν και καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης. Και εγώ που το είδα ενοχλήθηκα».

Για την αναβολή των εκλογών και το τι έφταιξε ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «τη διαδικασία έβλαψε το γεγονός ότι οι σχέσεις του κ. Μεϊμαράκη με τον κ. Παπαμιμίκο είναι πάρα πολύ κακές.

«Είναι ένα πρόβλημα για το κόμμα μας ότι έχει χωριστεί τόσο βαθιά μεταξύ της πλευράς Μεϊμαράκη και της πλευράς Τζιτζικώστα» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Ο κ. Παπαμιμίκος είναι υποστηρικτής του κ. Τζιτζικώστα, για την ακρίβεια είναι ο υπαρχηγός του, το δεξί του χέρι. Η εικόνα του κ. Τζιτζικώστα να απαρνείται τον κ. Παπαμιμίκο συνεχώς μου προκαλεί εντύπωση. Αυτό για μένα είναι το χειρότερο που έχει δείξει ο κ Τζιτζικώστας.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα