Βαριά πήρε την επιλογή Βορίδη ο Άδωνις: Μαυρογιαλούρος του 2015

Εναντίον του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. Απόστολου Τζιτζικώστα έστρεψε τα πυρά του ο επίσης υποψήφιος πρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης, για τη στήριξη που παρέχει στην υποψηφιότητα του πρώτου ο Μάκης Βορίδης.

"Μαυρογιαλούρο του 2015" χαρακτήρισε τον κ. Τζιτζικώστα ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν χάλασαν οι σχέσεις του με τον κ. Βορίδη απάντησε ως εξής: "Εγώ όταν αποφάσισα να μπω στην πολιτική ξεκαθάρισα στον εαυτό μου ότι για την πολιτική δεν θα θυσιάσω τις φιλίες μου και σίγουρα για την πολιτική δεν θα θυσιάσω τις αρχές μου. Προφανώς με τον κ. Βορίδη είχαμε διαφορετική άποψη σε αυτό το θέμα. Δεν με ενοχλεί ο κ. Βορίδης καθόλου. Εχει κάθε δικαίωμα ο κ. Βορίδης να κάνει ότι θέλει, όπως ο καθένας από μας. Με ενοχλεί όμως πάρα πολύ ο κ. Τζιτζικώστας. Με ενοχλεί σφόδρα. Τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να δεχτεί, αν τολμάει, να έρθει σε ντιμπέιτ ο κ. Τζιτζικώστας και να δείξει στους νεοδημοκράτες αν κάνει γι αρχηγός. Γιατί ένας αρχηγός ο οποίος κάνει ως κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα, προφανώς με μία πολύ καλή διαφημιστική εταιρία, ότι "τολμάμε", "αλλάζουμε" "προχωράμε", "ανανεώνουμε" κλπ, προφανώς δεν μπορεί να φέρεται ως μαυρογιαλούρος του 2015. Η ιδέα ότι ανταλλάσσει καρέκλες για να κερδίσει συμμαχίες είναι πολιτικά μια αποκρουστική ιδέα για το 2015. Δεν τιμά τον κ. Τζιτζικώστα. Και πρέπει δε να σας πω-έτσι πιστεύω, θα φανεί την άλλη Κυριακή αν έχω δίκιο ή άδικο-ότι την αδικία ο κόσμος δεν τη δέχεται. Και νομίζω ότι αυτή την αδικία, την οποία υπέστην εγώ χθες, ο κόσμος στην κάλπη θα τη μετρήσει για τον κ. Τζιτζικώστα".

Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, για τον οποίο είπε ότι του έχει "αδυναμία" και συζήτησαν για θέματα της πόλης.

Ο κ. Μπουτάρης ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στον κ. Γεωργιάδη και τόνισε πω είναι πολύ σημαντικό να περνούν από το δημαρχείο οι πολιτικοί αρχηγοί, γιατί έτσι δίνουν μια βαρύτητα στον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία "έχει ευνουχιστεί", όπως παρατήρησε.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος.

Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα