Ο Λαγός της Χρυσής Αυγής κατηγορεί το ΚΚΕ για την πώληση του 902

Νέο επεισόδιο μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ ξέσπασε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες το οποίο ψηφίζεται το απόγευμα. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού ο οποίος επικέντρωσε στην πώληση της τηλεόρασης του 902 κατηγορώντας το ΚΚΕ για αδιαφανή πώληση του καναλιού σε offshore.

Στον Γιάννη Λαγό απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης αν, και σημείωσε, «δεν είναι καλό να απαντάς σε αυτούς που έχουν δώσει εντολές για δολοφονίες».  Κατηγορούμαστε για συνομιλίες «απάντησε λίγο αργότερα ο Γιάννης Λαγός με τον Θανάση Παφίλη να τον αντικρούει λέγοντας: «Τα μαχαίρια τα ονομάζετε ομιλίες και τις δολοφονίες τις ονομάζετε πολιτική δράση». Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή ότι εκτελεί συμβόλαια θανάτου και συμπλήρωσε: «Έτσι είναι οι φασίστες. Δεν έχουν το θάρρος να λένε ότι είναι φασίστες» πρόσθεσε ο κ. Παφίλης και δήλωσε: «οι κουκούλες δεν φεύγουν ποτέ».

Σε ό,τι αφορά τον 902 μίλησε για συκοφαντίες και πως δεν υπάρχει πώληση της συχνότητας όπως κατηγορεί το ΚΚΕ η Χρυσή Αυγή αλλά του σταθμού και πώς όλα έγιναν απολύτως νόμιμα και τα χρήματα πήγαν στους εργαζομένους και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα