Τσακαλώτος σε Βορίδη: Τα νομικά μου είναι χειρότερα από τα οικονομικά σας!

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας τις ενστάσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, με τις οποίες του ζητούσαν νομοθετική πρόνοια ώστε να αποπληρωθούν κατά την εκκαθάριση του Οργανισμού τα χρέη που έχει στον δήμο Μαρκοπούλου, αυτός είπε: «Γι’ αυτό φταίει ο νόμος 4141 του κ. Μάκη Βορίδη με τον οποίο στερείται η δυνατότητα από επιχειρήσεις που έχουν περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ για αποκρατικοποίηση να υποχρεώνονται στο να αποπληρώνουν οφειλές που έχουν στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα».

Ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, αμέσως μετά του εξήγησε πως εάν η βούληση της Κυβέρνησης είναι να αποπληρωθούν τα χρέη, αυτός έχει ικανότατους συνεργάτες που κάθονται από πίσω του και μπορούν να λύσουν το θέμα. Και σκιαγραφώντας του αδρά και τον τρόπο… πρόσθεσε πως «είμαι βέβαιος ότι άμα κάτσουμε ακόμα και μαζί, σε πέντε λεπτά θα σας δώσουμε τη λύση».

Επιπροσθέτως, και ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης του εξήγησε πως αυτό που μεταβιβάζεται είναι η διεξαγωγή του στοιχήματος, όχι οι εγκαταστάσεις.

Το επεξηγηματικό αυτό μπαράζ, που έκαναν οι δύο βουλευτές στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον έκανε να πάρει, εμμέσως πλην σαφώς, πίσω την πολιτική «σφήνα» που επιχείρησε κατά του Μάκη Βορίδη ομολογώντας, με διάθεση χιούμορ «πως τα νομικά μου είναι χειρότερα από τα οικονομικά σας…».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα