Γιατί έφυγε άρον - άρον ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη Δράμα;

Στη Δράμα βρέθηκε την Τετάρτη ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του, εν όψει της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.

Ο πρώην υπουργός επισκέφτηκε την πλατεία Ελευθερίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, όπου συνομίλησε με πολίτες, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης και μέλη της ΝΟΔΕ Δράμας.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε προγραμματίσει ομιλία στο ξενοδοχείο Ξενία, στις 19:00 το απόγευμα, ωστόσο, αυτή ματαιώθηκε, εξαιτίας της εσπευσμένης επιστροφής του στην Αθήνα, λόγω της εμπλοκής στις συνομιλίες για την εκλογική διαδικασία.

«Διακόπτω την περιοδεία μου και ζητώ συγνώμη από τους κατοίκους της Δράμας γιατί σήμερα μου είχαν οργανώσει μια εκδήλωση που αναμένετο προσέλευση μεγαλύτερη από της Χαλκιδικής, με πάνω από 500 άτομα, αλλά κατεβαίνω στην Αθήνα και ζητώ συνάντηση των τεσσάρων συνυποψηφίων πριν την ΚΟ ώστε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά σήμερα, να λυθούν όλα τα θέματα σήμερα, να σταματήσει η ΝΔ να δίνει αυτή την ντροπιαστική εικόνα και βεβαίως να ασχοληθούμε τόσο με τη δημοκρατική διαδικασία εκλογής αρχηγού όσο και κυρίως με την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα