Σαμαράς - Δένδιας, δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα

Μεγαλώνει το χάσμοα στις σχέσεις μεταξύ του Νίκου Δένδια και του Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας σήμερα στα Παραπολιτικά Fm υποστήριξε ότι «ο ίδιος –όπως και άλλα στελέχη – ζήτησαν να γίνει συνέδριο αλλά δεν έγινε δεκτή πρόταση μας, δεν θα γίνω περιφερόμενος γυρολόγος, ζητώντας το ίδιο».

Από την άλλη ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθήνας υπογράμμισε για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «ο κ. Σαμαράς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του από τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ».

«Οι ψηφοφόροι του κόμματος μου έδωσαν τους σταυρούς που μου έδωσαν αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια του κ. Σαμαρά να με καλέσει αν θέλει για να μιλήσουμε» υπογράμμισε ακόμη.

Ο κ. Δένδιας άσκησε επιπλέον δριμεία κριτική στην κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι «δεν θέλει να καταλάβει ότι η αγορά έχει στεγνώσει από ρευστό καλώντας τα στελέχη της να ξαναγυρίσουν στη σοβαρότητα».

«Θα υπάρξει πολύ μεγάλο πρόβλημα αν δεν τρέξει η Κυβέρνηση στη συνέχεια» εκτίμησε ο πρώην υπουργός, ενώ »αναρωτήθηκε τι μήνυμα στέλνει ο υπουργός οικονομικών μιλώντας για ρήξη με τους εταίρους»…

Τέλος, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι «φοβάμαι την έλλειψη σοβαρότητας και τους υπουργούς διαγκωνίζονται για την προβολή τους και όχι για την άσκηση κυβερνητικού έργου, υπό συνθήκες ακραίες στην οικονομία απορώ με τη συμπεριφορά των μελών της Κυβέρνησης»…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα