Η απάντηση Δένδια στο καρφί Σαμαρά

Υπέρ της διεξαγωγής συνεδρίου της Ν.Δ. τάχθηκε εκ νέου ο βουλευτής και πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας.

«Έχουμε υποστεί τη χειρότερη ήττα της ιστορία μας. Αν δεν κάνουμε τώρα συνέδριο, πότε θα κάνουμε;», διερωτήθηκε ο κ. Δένδιας, ερωτηθείς σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA εάν πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας είπε κάτι τέτοιο μπορεί να εξεταστεί μόνον διά μέσου ενός συνεδρίου.

Σε σχέση με το σκεπτικό ότι η διεξαγωγή συνεδρίου θα έθετε τη Ν.Δ. σε κατάσταση εσωστρέφειας, επισήμανε ότι δεν θεωρεί εσωστρέφεια τη συζήτηση. «Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να διδαχθούμε από την Αριστερά είναι το να συζητάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την αποστροφή του κ. Σαμαρά κατά συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος, η οποία ερμηνεύθηκε ως αιχμή εναντίον του κ. Δένδια, ο ίδιος απάντησε ότι την εξέλαβε ως αστεϊσμό και δεν θέλησε να τη σχολιάσει.

Ο κ. Σαμαράς είχε αναφέρει ότι «δεν υπήρξε απόσταση μεταξύ εμού και των υπουργών, καθώς και των βουλευτών. Είτε μέσω κινητού, είτε μέσου του τριψήφιου, είτε δια ζώσης. Ήμουν συνέχεια δίπλα τους. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το Νίκο Δένδια που μου είχε πει, 'να ξεκουραστείς κ. πρόεδρε, τώρα κατάλαβα τι εννοούσε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα