Παππάς: Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση

"Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση! Σε σοβαρότατες καταγγελίες σχετικά με συγκεκριμένα θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα τα οποία και υπονομεύουν την κυβέρνηση προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

"Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση" σημείωσε ο κ. Παππάς, δεσμευόμενος να μιλήσει με ονόματα και συγκεκριμένες πρακτικές εν ευθέτω χρόνω.

"Η αντιπολίτευση θέλει να αποδείξει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο από τις μνημονιακές πολιτικές" υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση έχει παραβεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, υπογραμμίζοντας τις προβλέψεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη συμφωνία με το Eurogroup.

Επιπλέον, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι από πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τονίσει ότι επιδιώκει η πολιτική του να μην διασαλεύσει τη δημοσιονομική ισορροπία.

"Εάν υπάρχουν κινήσεις οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικές επιπτώσεις δεν μπορούν να θεωρούνται μονομερείς ενέργειες" υπογράμμισε ο κ. Παππάς.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο η συμφωνία του Eurogroup θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση, ο κ. Παππάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σημειώνοντας ότι "αυτό είναι κάτι που ακόμα είναι ανοιχτό".


news.gr
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα