Δένδιας: Δεν είμαστε μικρόψυχοι. Θα στηρίξουμε την Ελλάδα

Στη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ, εφόσον η κυβέρνηση φέρει στη Βουλή την τετράμηνη παράταση, αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Νίκος Δένδιας.

Ο κ.Δένδιας αφού αναφέρθηκε στην χθεσινή δήλωση της κας Ζ.Κωνσταντοπούλου ότι «η παρούσα Βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία παράταση του μνημονίου ή οτιδήποτε τέτοιο», είπε με νόημα «εμείς πλάτη να βάλουμε, αλλά και η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να κοροϊδεύει πρώτα τον εαυτό της».

«Αν είναι να κοροϊδεύει τον εαυτό της και να αναλάβουμε εμείς κυβερνητικό ρόλο, τότε φοβάμαι  ότι υπάρχει εδώ μια συνταγματική ανωμαλία» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ.Δένδια, η ΝΔ πρέπει να κάνει οτιδήποτε στηρίζει τον τόπο και την προοπτική του, βασική προϋπόθεση για αυτό όμως είναι η κυβέρνηση να πει την αλήθεια σε αυτά που εισηγείται.

«Όταν η κυβέρνηση, εισηγείται ότι δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο, πως τα μνημόνια καταργούνται και μας φέρει ένα... τέτοιο, πρέπει να μας πει τι μας καλεί να ψηφίσουμε» πρόσθεσε .

«Εμείς πάντως, θέλω να είμαι καθαρός, σε αυτό, δεν έχουμε κανένα περιθώριο μικροψυχίας. Θα κάνουμε το θεσμικό μας καθήκον, αλλά θα στηρίξουμε τον τόπο στην ανάγκη του να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Μικρόψυχοι δεν είμαστε», σημείωσε ο πρώην υπουργός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα