Δένδιας: Άμεσα λύση στην οικογένεια του 19χρονου οπλίτη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το θέμα με την οικογένεια του Πατρινού οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου που έχασε την ζωή του ύστερα από στρατιωτική άσκηση στο Βόλο και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί η οικογένεια του από το κράτος και την ΔΕΗ.

Το θέμα προκάλεσε ακόμη και την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, ο οποίος παρενέβη στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό να δοθεί άμεσα λύση.

«Οφείλω να σας πω ότι δεν το γνώριζα. Εφόσον από την έρευνα που θα γίνει άμεσα εντός της ημέρας, αυτό επιβεβαιωθεί, θα ζητήσω από τον πρωθυπουργό να υπάρξει άμεσα ρύθμιση, ώστε τέτοιες περιπτώσεις να αντιμετωπίζονται διαφορετικά.  Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πόσο προκλητικό είναι, όταν χάνεται υπέρ της πατρίδας μια ανθρώπινη ζωή, να φορολογούνται οι λίγες χιλιάδες ευρώ, που η πατρίδα δίνει στην οικογένεια» τόνισε ο υπουργός στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο πρωθυπουργός θα μου δώσει την εντολή που χρειάζομαι, για να προχωρήσουμε σε άμεση ρύθμιση, ώστε αυτά τα ποσά να είναι ακατάσχετα και μη συμψηφιστέα με οποιαδήποτε ανταπαίτηση του ελληνικού Δημοσίου και από οποιαδήποτε αιτία» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα