Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στην πορεία του Σαββάτου

Κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση του Σαββάτου, στην Αθήνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στην αυριανή πορεία και καλεί στην Αθήνα στις 13.00 στα Προπύλαια», σημειώνεται στην ανακοίνωση που κάνει λόγο για «μαζικές και ειρηνικές κινητοποιήσεις» οι οποίες «αποτελούν μονόδρομο για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων», καθώς «θα σπάσουν το κλίμα φόβου και απαγορεύσεων που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνδέει τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου με τα μέτρα που πάει να επιβάλει σήμερα η κυβέρνηση και τη στάση που κρατάει στην υπόθεση της εκπαιδευτικής άδειας του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, καθώς -όπως σημειώνεται- στο στόχαστρο βρίσκεται η «δημοκρατία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια». Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «κυβερνητικό αυταρχισμό και ακροδεξιάς μετατόπισης της κυβέρνησης», αναφορικά με την υπόθεση του Ρωμανού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα