Παραίτηση Μανώλη με συγκεκριμένη ημερομηνία

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα καταθέσω την παραίτησή μου, είναι ξεκάθαρο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την κυβέρνηση, κακώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δημιουργεί θέμα, υπογράμμισε ο βουλευτής Αργολίδος της ΝΔ Γ. Μανώλης, μιλώντας στον Alpha 989.

Ο πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί ότι θα παραιτηθώ και δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, διευκρίνισε και επανέλαβε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα σταθερότητας για την κυβέρνηση, εκφράζοντας την απορία του για τις χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου .

Ήμουν στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής και με έβαλαν χωρίς τη θέλησή μου στο τρίτο ... Και να παραιτηθώ εγώ σήμερα ο αντικαταστάτης μου θα έρθει τον Οκτώβριο, επεσήμανε ο κ. Μανώλης και διευκρίνισε πως δεν θα είναι υποψήφιος με κανένα κόμμα.

Είμαι κενός μέσα μου, η πολιτική αυτή τη στιγμή δεν μου προσφέρει αυτό που θα ήθελα, το όραμα που είχα, σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Γίνεται προσπάθεια απαξίωσής μου και πρέπει να προστατέψω την τιμή και την υπόληψή μου, τόνισε καταλήγοντας ο βουλευτής Αργολίδας.

Ο Γιάννης Μανώλης και το φλερτ με το ΛΑΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

Madata.GR
Σχολιάστε το άρθρο: