Ρωτήστε τον Αντώνη Σαμαρά στο Facebook. Βίντεο

Ποιός ο ρόλος της νεολαίας στην ανάκαμψη της χώρας;
Α. Σαμαράς: Είδα με ενδιαφέρον τις ερωτήσεις και τα σχόλια σας για το θέμα και σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ο τρόπος για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τη νεολαία είναι να τη στηρίξουμε, ώστε να δημιουργήσει και να γίνει ανταγωνιστική.

Όπως είχε υποσχεθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook το βίντεο με τις απαντήσεις του στα σχόλια και τις ερωτήσεις των χρηστών.

«Είδα με ενδιαφέρον τις ερωτήσεις και τα σχόλια σας για το θέμα και σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση» έγραψε ο Αντώνης Σαμαράς.

Φορώντας ένα πουκάμισο και χωρίς γραβάτα ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε χαλαρός μπροστά στην κάμερα και μίλησε στους «φίλους» του στο Facebook για τον ρόλο της νεολαίας στην ανάκαμψη της χώρας. Η διάρκεια του βίντεο ήταν σχεδόν 7 λεπτά.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε μεταξύ άλλων ότι βασική θέση της ΝΔ είναι ότι οι νέοι πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα και υποσχέθηκε πως θα υπάρξει ανάπτυξη, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές σε προσωπικό τόνο, "όπως με ρωτά και ο φίλος ο Βασίλης από τις Σέρρες", είπε σε μία αποστροφή του λόγου του.

Τα εκατοντάδες σχόλια και οι ερωτήσεις που δέχθηκε στην ενότητα: «Ρώτα τον Αντώνη» δεν ήταν μόνο για την νεολαία. Ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι πολίτες και για άλλα θέματα όπως το μνημόνιο και οι εκλογές. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε μόνο στο θέμα που είχε θέσει ο ίδιος για την νεολαία.