Καιρός: Μετά τις καταιγίδες ξανά καλοκαίρι – Που θα φτάσει τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος από Δευτέρα

Καιρός: Μετά τις καταιγίδες ξανά καλοκαίρι – Που θα φτάσει τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος από Δευτέρα

Μετά τα μπουρίνια και τους κεραυνούς το καλοκαίρι «έρχεται ξανά». Σήμερα ίσως βρέξει τοπικά στην Ανατολική Στερεά, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο στην Αθήνα στους 33-34 βαθμούς και στα δυτικά στους 36 βαθμούς. Ο καιρός βελτιώνεται ξανά.

Καιρός: Υποχωρεί η κακοκαιρία σήμερα, ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει

Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα πνέουν στα 6 και το απόγευμα στα 7 μποφόρ.

Τις επόμενες ημέρες, ουσιαστικά ολόκληρη τη νέα εβδομάδα, θα υπάρξει μελτέμι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και περισσότερη ζέστη στη Δυτική Ελλάδα, εκεί όπου δεν φτάνει η ευεργετική επίδραση του μελτεμιού, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Από τη Δευτέρα, το θερμόμετρο θα φτάσει και για λίγο θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς. Στην Αττική σταθερά τη νέα εβδομάδα ο υδράργυρος θα είναι στους 37 βαθμούς, ενώ στην Θεσσαλονίκη στους 35-36 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 06-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 έως 5 και στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 34 με 36 και κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά τους 37 βαθμούς. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 29 με 31 και κατά τόπους στη νότια Κρήτη τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 07-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Θα φτάσει στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 39 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 08-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά ορεινά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 09-07-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βορειοδυτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα