Θεσσαλονίκη: Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι στο κέντρο της πόλης – Ποτάμια οι δρόμοι και πτώσεις δέντρων

Θεσσαλονίκη: Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι στο κέντρο της πόλης – Ποτάμια οι δρόμοι και πτώσεις δέντρων

Καταιγίδα, με έντονη βροχόπτωση που συνοδεύτηκε κι από χαλάζι, έπληξε από τις 4 το απόγευμα περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε λίγα λεπτά δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ λόγω του όγκου του νερού που έπεσε παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό αλλά και σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Κούσκουρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπεσε δέντρο στο οδόστρωμα με στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής να προσπαθούν να το απομακρύνουν. Πτώσεις δέντρων έχουν αναφερθεί και σε άλλα σημεία στο κέντρο της πόλης.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί μέχρι στιγμής αρκετές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, δύο κοπές δέντρων και δύο μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία. Συγκεκριμένα, μία μητέρα με το παιδί της από αυτοκίνητο και μία ηλικιωμένη από σπίτι.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο

Την ίδια ώρα, στο κέντρο καταγράφονται μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα και ιδιαίτερα στην οδό Τσιμισκή, στην Πολυτεχνείου, στην Κουντουριώτου, στην Καρατάσου, στην Μοναστηρίου και στην αρχή της Λαγκαδά από τον Βαρδάρη.

 Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα