Σάκης Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια την Παρασκευή – Φθινοπωρινό σκηνικό με βροχές από Δευτέρα

Με αρκετό ήλιο αλλά και κάποιες συννεφιές, κατά διαστήματα πιο πυκνές, θα κυλήσει η Παρασκευή. Τις πρωινές ώρες τα σύννεφα θα εντοπίζονται σε περιοχές όπως η Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ στην πορεία της ημέρας και πλησιάζοντας προς το απόγευμα η συννεφιά θα επηρεάσει τη δυτική Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί στα 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι αυξημένη σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες, φτάνοντας στα ηπειρωτικά μέχρι και τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια από το πρωί, με κάποιες τοπικές συννεφιές τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει λιακάδα με τοπικές πρόσκαιρες συννεφιές, οι οποίες τη νύχτα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο ο καλός καιρός και η ηλιοφάνεια θα συνεχιστούν στις περισσότερες περιοχές, με τη θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω άνοδο. Οι άνεμοι νότιοι στα 5 με 7 μποφόρ.

Η Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει με αρκετές βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας και πτώση της θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα