Σάκης Αρναούτογλου: Μπόρες και καταιγίδες την Τετάρτη

Σάκης Αρναούτογλου: Μπόρες και καταιγίδες την Τετάρτη

Τοπικές βροχές, μπόρες και καταιγίδες αναμένονται από το πρωί της Τετάρτης στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο και το Ιόνιο.

Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο, την Αττική και τη νοτιοανατολική Θεσσαλία. Πιθανότητα για τοπικές μπόρες θα υπάρχει και για τη Βόρεια Ελλάδα και τη νότια Κρήτη.

Για τις βραδινές ώρες καταιγίδες προβλέπονται για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τοπικές μπόρες στα δυτικά και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα της Ελλάδας, σε υψόμετρα άνω των 1.200 μέτρων.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και αραιή συννεφιά, μετά το μεσημέρι όμως θα εκδηλωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένονται από τις πρωινές ώρες συννεφιά και τοπικές μπόρες, ενώ προς το βράδυ θα επικρατήσει συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα