Καλοκαιρινός ο καιρός και αύριο, με τη θερμοκρασία ξανά σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Τη Δευτέρα σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 27, στην Ήπειρο από 6 έως 26-27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 28-29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 27-29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 27-28 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 9 έως 25-27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24-25 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα