Καιρός Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει;

Καιρός Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει;

Άστατος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Πέμπτη.
Συγκεκριμένα, στις περιοχές της Ηπείρου, της ορεινής, δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας, αλλά και σε τμήματα της δυτικής Μακεδονίας θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στα Επτάνησα και στη Θράκη αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις περιοχές του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Στη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο, στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα αναμένονται μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα τη χώρας, από τη Θεσσαλία μέχρι και την Αττική, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Πελοπόννησο και το Αιγαίο θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, οι οποίες θα εναλάσσονται με μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να φτάνει από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν 4-5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και θα εναλλάσσονται με μεγάλα ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα