Καιρός Σαββατοκύριακo: Ηλιόλουστο ΣΚ. Έρχονται νοτιάδες

Καιρός Σαββατοκύριακo: Ηλιόλουστο ΣΚ. Έρχονται νοτιάδες

Hλιόλουστο θα είναι το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Ειδικότερα, από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα επιστρέφει η ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Βροχές αναμένονται ξανά από την Τρίτη στα δυτικά και βόρεια της χώρας. Στα δυτικά θα εκδηλωθούν και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με νοτιάδες και τη θερμοκρασία να φτάνει πάλι τους 30 βαθμούς στα κεντρικά, και στα νότια να διατηρείται σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι σήμερα ο καιρός με την ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια να είναι κατά τόπους περιορισμένη.


  Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο 3 με 4 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, στα βόρεια θα φτάσει τους 22 με 24 και στην υπόλοιπη χώρα τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θ’ αγγίξει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται επίσης ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα