Φθινοπωρινός ο καιρός την Παρασκευή: Καταιγίδες και βοριάδες 6 μποφόρ - Πού θα βρέχει

Φθινοπωρινός ο καιρός την Παρασκευή: Καταιγίδες και βοριάδες 6 μποφόρ - Πού θα βρέχει

Την Παρασκευή σε ολόκληρη τη χώρα ο καιρός θα έχει φθινοπωρινή διάθεση, καθώς αναμένεται κατά περιόδους με αυξημένες νεφώσεις και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης σε τμήματα του Ιονίου, τη Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της υπόλοιπης Στερεάς και της Εύβοιας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά ηπειρωτικά και θα κυμανθεί, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 21, στην Ήπειρο από 9 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 23-24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 25 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 12 έως 23-25 βαθμούς Κελσίου.

 
 Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα