Καιρός: Αυτές οι περιοχές θα έχουν μπόρες το Σαββατοκύριακο

Μπόρες προβλέπονται για κάποιες περιοχές αυτό το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. Ο ίδιος, στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ, έδωσε και μία γεύση για το τι θα περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα.

Το Σάββατο (25/6), λοιπόν, μπόρες και τοπικές καταιγίδες αναμένεται να δουν η ανατολική Μακεδονία, τα ηπειρωτικά ορεινά της ενδοχώρας, αλλά και περιοχές της Θεσσαλίας. Το βράδυ μάλιστα, φαινόμενα θα δουν η κεντρική Μακεδονία, η Θράκη και οι Σποράδες.

Η θερμοκρασία το Σάββατο στην Αττική θα φτάσει στους 31 βαθμούς, ενώ η Θεσσαλονίκη που ενδέχεται να έχει κάποιες τοπικές μπόρες θα δει θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς.

Μπουρίνια αναμένονται στις ίδιες περιοχές και την Κυριακή (26/6), ενώ μέχρι και την Τετάρτη οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίου δεν θα αφήσουν τη θερμοκρασία να ξεφύγει σε υψηλά επίπεδα.

Ωστόσο, ο Σάκης Αρνατούτογλου ανέφερε πως για το τέλος της επόμενης εβδομάδας υπάρχουν δύο σενάριο. Το ένα είναι εκείνο της ψυχρής λίμνης που μπορεί να χαλάσει τον καιρό και το άλλο ένα νέο κύμα ζέστης που θα ανεβάσει ξανά τη θερμοκρασία.

Περισσότερες λεπτομέρειες όμως θα γνωρίζουμε από τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα