Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Αθηνά τις επόμενες ώρες – Πτώσεις δέντρων στην Θεσσαλονίκη

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Αθηνά τις επόμενες ώρες – Πτώσεις δέντρων στην Θεσσαλονίκη

Η κακοκαιρίας Αθηνά χτυπάει σφοδρά πολλές περιοχές της χώρας.
Ειδικότερα, πιο έντονες θα είναι στα δυτικά και βόρεια, όμως από το μεσημέρι – απόγευμα και στη συνέχεια φαίνεται να έχει κάποια ανοίγματα ο ουρανός και τα φαινόμενα να παίρνουν ένα πιο τοπικό χαρακτήρα.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα αλλάξει σημαντικά, λίγο πιο χαμηλή θα είναι στα βόρεια 18-20 βαθμούς Κελσίου, 20-22°C στα δυτικά και κεντρικά και μέχρι 23-25°C στα νότια ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο αναμένονται μέγιστες από 24 στα βόρεια, μέχρι 28 βαθμούς στα νοτιότερα νησιωτικά τμήματα. Μικρές διακυμάνσεις των θερμοκρασιών συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες.

Θεσσαλονίκη – 13 πτώσεις δέντρων

Στη Θεσσαλονίκη μπορεί η κακοκαιρία «Αθηνά» να μην έχει φτάσει με την ίδια ένταση όπως σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Ήπειρο, ωστόσο καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα με πτώσεις δέντρων.

Στη διάρκεια της νύχτας, λόγω της κακοκαιρίας, έπεσαν 13 δέντρα σε σημεία στο κέντρο της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή κινητοποιώντας την Πυροσβεστική.

Η  κακοκαιρία θα πλήξει τη δυτική, την κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα