Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο. 
Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο τοπικές νεφώσεις ενώ πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας υπάρχει το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά. 
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην Κεντρική Μακεδονία από 13 έως 29, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη από 12 έως 25, στη Θεσσαλία από 15 έως 30, στην Ήπειρο από 8 έως 27, στη Στερεά Ελλάδα από 12 έως 29, στην Πελοπόννησο από 13 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 27, στις Κυκλάδες από 12 έως 26, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 26 και στην Κρήτη από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και στα βόρεια το μεσημέρι κατά τόπους έως 5 μποφόρ.

 Στην Αττική αναμένονται αραιές τοπικές νεφώσεις από το πρωί με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων, ασθενών, τοπικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα τοπικά 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα