Την Τρίτη η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά και βροχές

Την Τρίτη η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά και βροχές

Την Τρίτη η μέρα θα ξεκινήσει με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν και ο ήλιος θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα.
Στην ηπειρωτική χώρα προβλέπονται τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά, με καταιγίδες το μεσημέρι στα ορεινά, ειδικότερα σε ορεινές περιοχές στη Θράκη. Οι βροχές που αναμένονται κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι τοπικές και μικρής διάρκειας. Μάλιστα μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση σε όλη τη χώρα, καθώς τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και οι νεφώσεις θα διαλυθούν.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα αλλάξει σημαντικά. Θα προσεγγίσει στα βόρεια τους 25 βαθμούς, 26 στα δυτικά, 27 στα ανατολικά ηπειρωτικά και 22-25 βαθμούς Κελσίου οι μέγιστες στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στα πελάγη βορειοδυτικοί, στο Ιόνιο 4-6 μποφόρ, στο Αιγαίο 3-5 και στα κεντρικά και νότια τμήματα 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις και το μεσημέρι και το απόγευμα θα βρέξει λίγο τοπικά, με μικρή πιθανότητα καταιγίδας στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ , το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιάδες.

Και στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις, με μεγάλα διαστήματα με ήλιο και τοπικές βροχές το μεσημέρι στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου, με βορειοδυτικό άνεμο στο Θερμαϊκό 4-5 πρόσκαιρα και 6 μποφόρ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα