Καιρός – Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες απόψε σε αυτές τις περιοχές

Καιρός – Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες απόψε σε αυτές τις περιοχές

Χτυπά «καμπανάκι» ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου για συγκεκριμένες περιοχές που μέχρι το βράδυ της Κυριακής, 30.05.2021, θα… ξεκινήσουν να διαπιστώνουν την στροφή που κάνει ο καιρός (σ.σ. διαβάστε εδώ την αναλυτική πρόγνωση).

 
Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου μιλά για βροχές και καταιγίδες που θα διαρκέσουν μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας, 31.05.2021.

Αναλυτικά αναφέρει: «Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών απόψε Κυριακή, και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα της Δευτέρας στις περισσότερες περιοχές της Θράκης (νησιά Θρακικού-Λήμνος και ισχυρές), Μακεδονίας (συμπεριλαμανομένης και της Θεσ/νικης- Χαλκιδική) , στα βορειότερα τμήματα της Ηπείρου και στη βορειοδυτική- βόρεια και ανατολική Θεσσαλία!


Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα στην Αττική κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας με διάσπαρτες μπόρες ή καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται απο ισχυρό άνεμο ή και πολύ τοπικά κι από χαλάζι! Στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η πιθανότητα για μπόρες το πρωί της Τρίτης είναι μεγάλη!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα