Ο καιρός του Πάσχα: Αρναούτογλου, Μαρουσάκης και Αρνιακός προβλέπουν

Ο καιρός του Πάσχα: Αρναούτογλου, Μαρουσάκης και Αρνιακός προβλέπουν

Ανοιξιάτικες μέρες, ζέστη και ηλιόλουστος καιρός το Πάσχα. Ενδεχόμενες τοπικές μπόρες την Κυριακή του Πάσχα. Η πρόγνωση του καιρού για τη Μ. Εβδομάδα από τους μετεωρολόγους  Σάκη Αρναούτογλου, Κλέαρχο Μαρουσάκη και Τάσο Αρνιακό.
 
Ζέστη και καιρό για παραλία «βλέπουν» για τις μέρες του Πάσχα τρεις μετεωρολόγοι. Ο Σάκης Αρναούτογλου, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης και ο Τάσος Αρνιακός έδωσαν τα πρώτα προγνωστικά τους στοιχεία για τη Μεγάλη Εβδομάδα που δείχνουν θερμοκρασίες ακόμα και 29 ή 30 βαθμών Κελσίου και τοπικές μπόρες την Κυριακή του Πάσχα. 

Διαβάστε αναλυτικά:

Σάκης Αρναούτογλου
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ3, από τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να μας επισκεπτούν θερμές αέριες μάζιες, σκόνη και ζέστη. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο υδράργυρος να σκαρφαλώσει στους 27-28 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στους 29 βαθμούς.  
Με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, την Κυριακή του Πάσχα ενδεχομένως να σημειωθούν κάποιες τοπικές μπόρες κυρίως στην ορεινή Θράκη και Μακεδονία.

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για το Πάσχα από το 15ο λεπτό του βίντεο:

 
 

 
 

Κλέαρχος Μαρουσάκης
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται μια ισχυρή θερμή εισβολή προς την περιοχή μας με αποτέλεσμα ο καιρός να καταστεί αρκετά θερμός με τις πρώτες ενδείξεις να θέλουν τον υδράργυρο να «φλερτάρει» με τους 30 βαθμούς κελσίου.

Η Μεγάλη εβδομάδα ενδέχεται να κυλήσει με πολλή ζέστη, αφρικανική σκόνη και αραιές συννεφιές ενώ Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση με ψυχρότερες αέριες μάζες να μας επισκέπτονται από την κεντρική Ευρώπη που ίσως δώσουν μπόρες σε ορεινές περιοχές του ηπειρωτικού κορμού τις απογευματινές ώρες.

Αναλυτικά η πρόγνωσή του για το Πάσχα:

 

Τάσος Αρνιακός
Για το Πάσχα, ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι Μεγάλη Τετάρτη, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ είναι πιθανό να αγγίξει ακόμα και τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο Τάσος Αρνιακός προβλέπει αίθριο καιρό με μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας στους 26 βαθμούς. Πιθανό είναι από το μεσημέρι να υπάρξουν και ορισμένες τοπικές μπόρες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα