Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα Κυριακή, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία κατά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια κατά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ ανά περιοχή: 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες, με όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία. Στη Θράκη γενικά αίθριος. Ανεμοι: Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το πρωί στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Aίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

https://www.naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα