Aλλάζει ο καιρός, βροχές και ισχυρές καταιγίδες

Aλλάζει ο καιρός, βροχές και ισχυρές καταιγίδες

Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα νησιά του Αιγαίου περιμένουμε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, βαθμιαία στη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και τις μεσημεριανές ώρες στα βορειοανατολικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από τα δυτικά και έως το απόγευμα και στα υπόλοιπα τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 13 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου), 17 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 24 βαθμούς στην Κρήτη, 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα μέτροι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα και βελτίωση αργότερα περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα