Καλός ο καιρός και την Τρίτη με θερμοκρασίες έως 29 βαθμούς

Αραιές νεφώσεις αναμένονται την Τρίτη στην Εύβοια και στην Κρήτη, οι οποίες θα είναι κατά περιόδους αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ στα περισσότερα άλλα μέρη ο καιρός θα είναι γενικά καλός, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 12 έως 27, στα δυτικά ηπειρωτικά από 16 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 25, στα Δωδεκάνησα από 17 έως 28 και στο υπόλοιπο Αιγαίο και στην Κρήτη από 20 έως 25.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως στον Πατραϊκό οι ανατολικοί άνεμοι θα φτάνουν τοπικά και τα 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά το μεσημέρι έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα