Πρόγνωση καιρού: 30αρια αλλά και τοπικές βροχές την Πέμπτη

Πρόγνωση καιρού: 30αρια αλλά και τοπικές βροχές την Πέμπτη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου περιμένουμε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 31 βαθμούς), 19 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 16 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα