Εκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για την επερχόμενη κακοκαιρία

Εκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για την επερχόμενη κακοκαιρία

Με έκτακτη ενημέρωσή του ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει τους χάρτες με όλες τις περιοχές που θα επηρεαστούν από την επερχόμενη κακοκαιρία...

Οπως τονίζει, χαρακτηριστικά, μέχρι και το Σάββατο υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να σημειώνονται βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές της Κυριακής, στη σελίδα του στο Facebook:

Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Δείτε τις περιοχές έως και το Σάββατο με τη μεγαλύτερη πιθανότητα να εκδηλωθεί μπόρα η καταιγίδα το μεσημέρι και το απόγευμα (κάντε κλικ πάνω στους χάρτες για μεγέθυνση και διαβάστε σας παρακαλώ την επεξήγηση στον τίτλο)

Οι άνεμοι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη και η θερμοκρασία εκτός από την Παρασκευή όπου θα πέσει λίγο, το Σάββατο θα ανέλθει και στους 29-30 βαθμούς στα πεδινά (μακριά από τη θάλασσα) ενώ θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη στα ορεινά, τα παραθαλάσσια και τα νησιωτικά τμήματα!

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο καιρός την Κυριακή των εκλογών θα είναι γενικά καλός στις περισσότερες περιοχές με συννεφιά στα δυτικά που κυρίως μετά το μεσημέρι θα πρέπει να δώσει τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα παραμείνουν εξασθενημένοι και η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα επίπεδα του Σαββάτου

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα