Καιρός: Πώς θα μας αποχαιρετήσει ο Μάρτιος και πώς θα υποδεχτούμε τον Απρίλιο

Στη βόρεια και δυτική Ελλάδα, καλός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια την Κυριακή 31 Μαρτίου. Στην ανατολική Θεσσαλία, Στερεά, Εύβοια, Κυκλάδες συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην Κρήτη αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Άνεμοι και Θερμοκρασίες

Άνεμοι Βοριάδες, στο Αιγαίο ισχυροί έως θυελλώδεις, 6-8 Μποφόρ με μικρή εξασθένιση. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 4 έως 20 και στις νησιωτικές περιοχές από 9 έως 17 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Καλός καιρός, με ηλιοφάνεια και ανέμους μεταβλητούς μέτριους, 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς.

Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στα βόρεια. Άνεμοι Βοριάδες, στα ανατολικά ισχυροί έως θυελλώδεις, 6-8 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση. Θερμοκρασία από 7  έως 16 βαθμούς.

Ο καιρός της ερχόμενης εβδομάδας

Δευτέρα-Τρίτη

Καλός καιρός, ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, εξαίρεση τα ορεινά ηπειρωτικά με τοπική συννεφιά, και οι Κυκλάδες και η Κρήτη με λίγες βροχές τη Δευτέρα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί μέτριοι, 3-5 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βοριάδες, μέτριοι έως πολύ ισχυροί 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Τετάρτη-Πέμπτη

Καλός καιρός, ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά σε όλη τη χώρα, εξαίρεση το ανατολικό Αιγαίο και η Κρήτη με λίγες βροχές. Πιθανές τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι Ανατολικοί, στα πελάγη μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Παρασκευή-Σάββατο

Άστατος καιρός, αυξημένη συννεφιά με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και στη συνέχεια και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα γίνουν Νοτιάδες, στα πελάγη μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Πηγή: makthes.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα