Ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Ηλιοφάνεια το πρωί, βροχές και καταιγίδες το απόγευμα

Η καλοκαιρία των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα, ωστόσο, θα υπάρχουν «διαλείμματα» με βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας  που εκδόθηκε σήμερα και ισχύει από την Πέμπτη 06-09 έως και τη Δευτέρα 10-09-2018 ο δεν θα υπάρχει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόβλεψη των επόμενων ημερών: 

Πέμπτη 06-09

Καιρός: στην Χαλικιδικη, τις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανώς την ανατολική Θεσσαλία νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις Ξ με 5, στα δυτικά και τα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Παρασκευή 07-09

Καιρός: γενικά αίθριος άλλα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Σάββατο 08-09

Καιρός: Γενικά αίθριος άλλα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.

Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί Ξ με 4 μποφόρ. στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 09-09 και Δευτέρα 10-09

Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους η καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. στα υπόλοιπα γενικά αίθριος άλλα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα