Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για Αττική και Θεσσαλονίκη

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για Αττική και Θεσσαλονίκη

Τα δεδομένα για τον καιρό στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αναλύει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως αναφέρει στο facebook για Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πρέπει να αποφεύγεται η έντονη κόπωση τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή.

Ειδικότερα υπογραμμίζει: «Φίλες και φίλοι υπομονή: Έντονη η κουφόβραση τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας, κατάσταση που παραπέμπει σε τροπικά κλίματα, και σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Θέλει γενικά προσοχή τουλάχιστον μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής καθώς αν και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται γύρω στους 30-33 βαθμούς Κελσίου προβλέπονται ιδιαίτερα υψηλές τιμές σχετικής υγρασίας και δυσφορίας κατά τόπους οπότε για καλό και για κακό να αποφεύγεται η έντονη κόπωση κυρίως από τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες και όχι μόνο.

Αισθητή θα είναι η ανακούφιση στην Αττική από την Παρασκευή με βοριαδάκι ενώ στην Θεσσαλονίκη η ανακούφιση θα επέλθει μεν κι εδώ από την ερχόμενη Παρασκευή αλλά μια ελαφρά αίσθηση δυσφορίας αναμένεται να διατηρηθεί κυρίως τις βραδινές ώρες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα