Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες. Βίντεο

Θερμοκρασίες που παραπέμπουν σε αρχή καλοκαιριού θα επικρατήσουν τς επόμενες ημέρες στην Ελλάδα σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Για την Τρίτη (10/04) προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα νότια.

Την Τετάρτη (11/04) αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά νοτιοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα νότια.

Την Πέμπτη (12/04) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια, βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή (13/04) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

eleftherostypos.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα