Power Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα και για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 5 και 6

Power Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα και για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 5 και 6

Άνοιξε και για τα ψηφία 5 και 6 η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το Power Pass.

Εως αυτήν την ώρα οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, έχουν φτάσει τις 650.000 με την πλατφόρμα να είναι ανοιχτή για τα ΑΦΜ το τελευταίο ψηφίο των οποίων είναι από 1 έως και 6, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

 Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την τελευταία μέρα του Ιουνίου για τις αιτήσεις, ενώ σταδιακά θα ανοίγει και για τα ΑΦΜ που λήγουν σε επόμενα ψηφία.

 Η αίτηση υποβάλλεται στο vouchers.gov.gr και η λειτουργία της πλατφόρμας είναι ιδιαίτερα απλή. Αναλυτικά:

Εισέρχεστε στην πλατφόρμα με τους κωδικούς σας στο Taxisnet και επιβεβαιώνετε ότι τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, έτος γέννησης) που εμφανίζονται είναι σωστά.

Επιλέγετε αν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για εσάς ή για προστατευόμενο μέλος της οικογένειάς σας. Στην οθόνη εμφανίζονται τα στοιχεία της κύριας κατοικίας ανά μήνα (διεύθυνση και αριθμός παροχής).

Τα στοιχεία αυτά μπορείτε: είτε να τα επιβεβαιώσετε, είτε να τα τροποποιήσετε μέσω της πλατφόρμας «Δήλωση Κύριας Κατοικίας για Power Pass» η οποία έχει υλοποιηθεί από την ΑΑΔΕ.

Στην ίδια σελίδα εμφανίζονται και τα πεδία ώστε να συμπληρώσετε το e-mail σας, το IBAN και το όνομα του τραπεζικού ιδρύματος όπου τηρείται ο τραπεζικός σας λογαριασμός. Πατώντας «Υποβολή», ολοκληρώνετε τη διαδικασία κατάθεσης της αίτησης.

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία χρειάζεται να έχετε τους κωδικούς σας στο Taxisnet για την αυθεντικοποίησή σας κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα και τον το IBAN του λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να πιστωθεί η επιδότηση

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα