Τι ώρα ξεκινά η ανάρτηση του ΕΝΦΙΑ στο taxisnet από την ΑΑΔΕ, πώς γίνεται η εκτύπωση

Τι ώρα ξεκινά η ανάρτηση του ΕΝΦΙΑ στο taxisnet από την ΑΑΔΕ, πώς γίνεται η εκτύπωση

Σήμερα Παρασκευή 25/9 ξεκινά η ανάρτηση του ΕΝΦΙΑ στο taxisnet από την ΑΑΔΕ, καθώς έφτασε η ώρα για τα ραβασάκια και μαζί για την πληρωμή. Δείτε πώς θα κάνετε εκτύπωση.

Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 25/9 αργά το απόγευμα προς το βράδυ, η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ 2020 στο taxisnet, για 7,3 ιδιοκτήτες ακινήτων. Δείτε πώς γίνεται η εκτύπωση.

Οι φορολογούμενοι θα πάρουν το ραβασάκι με τον ΕΝΦΙΑ αργά το βράδυ ή μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς η ανάρτηση θέλει χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Ακόμη θα δουν στο εκκαθαριστικό - που είναι επί της ουσίας ίδιο με πέρυσι - ότι έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ 2020 η οποία λήγει κανονικά στις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου μαζί με την δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Πώς θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ 2020 από το taxisnet

Οι φορολογούμενοι μπορούν να κάνουν την εκτύπωση του ΕΝΦΙΑ 2020 και την ταυτότητα πληρωμής από τους προσωπικούς λογαριασμούς στο TAXISnet.

Για να εκτυπώσουν οι φορολογούμενοι το ποσό του φόρου που προκύπτει θα πρέπει:

Nα συνδεθούν στην ΑΑΔΕ με τους προσωπικούς τους κωδικούς (username / password) επιλέγοντας την εφαρμογή «Υποβολή Δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9)».

Επιλέξτε το τρέχον έτος (2020).

Επιλέξτε την καρτέλα Πιστοποιητικά και από τις Διαθέσιμες ενέργειες την έκδοση νέου πιστοποιητικού

Επιλέξτε χρήση και πληκτρολογήστε τον εντεκαψήφιο Α.Τ.ΑΚ. του εμπραγμάτου δικαιώματος, για το οποίο θέλετε να εκδώσετε πιστοποιητικό.

Για κάθε Α.Τ.ΑΚ. εκδίδεται ξεχωριστό πιστοποιητικό.

Από τις διαθέσιμες ενέργειες, κάντε κλικ στην επιλογή δικαιώματος για έκδοση πιστοποιητικού.

Επιλέξτε έκδοση πιστοποιητικού και στη συνέχεια εκτύπωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα