Πιτσιλής: Τέλος της εβδομάδας οι κλειδάριθμοι σε δικαιούχους των 800 ευρώ

Σε εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των κωδικών taxisnet σε όσους έχουν αιτηθεί να τους αποκτήσουν, προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την αποζημίωση των 800 ευρώ. 

Το Real.gr έθεσε το ερώτημα στον επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή αναφορικά με το πότε θα σταλούν οι κλειδάριθμοι στους δικαιούχους, ο οποίος απάντησε ότι «εργαζόμαστε για να το υλοποιήσουμε από το τέλος της εβδομάδας σε στενή συνεργασία με τις τράπεζες και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας».

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ένα μεγάλο μέρος των δικαιούχων θα μπορέσει να λάβει σύντομα κωδικούς για να εισέρχεται στο taxisnet.

Οι κωδικοί θα σταλούν με mail και μέσω γραπτού μηνύματος στα κινητά τηλέφωνα των δικαιούχων, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των στοιχειών των παραληπτών.

Δηλαδή, από τα 23 ψηφία του κλειδαρίθμου, το μεγαλύτερο μέρος θα αποστέλλεται στο mail και το υπόλοιπο με sms, ώστε να διασφαλίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο η αξιοπιστία των στοιχείων των παραληπτών. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα